Методичні вказівки з навчальної практики з дисципліни «Паразитологія та інвазійні хвороби тварин» для підготовки здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» - Гончаров, Сергій Леонідович; Сорока, Наталія Михайлівна (НУБіП України, 2025)
Викладено загальні положення проходження здобувачами освіти навчальної практики, яка спрямована на опанування практичних методів діагностики, лікування та профілактики інвазійних хвороб тварин. Матеріал викладено в формі, яка сприяє його практичному використанню.
Рекомендовано до друку Вченою радою факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: паразитологія; інвазійні хвороби тварин; ветеринарна медицина; ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза; parasitology; invasive animal diseases; veterinary medicine; veterinary hygiene, sanitation and expertise