Результати експериментальних досліджень гравітаційного дозатора комбікормів - Братішко, Вячеслав Вячеславович; Дешко, В. І.; Яцко, С. А. (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005), в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Збірник тез доповідей XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005) 29 березня 2019 року
Keywords: гравітаційний дозатор; експериментальні дослідження; комбікорм; лінії приготування та роздавання кормів; gravity dosing unit; experimental research; compound feed; feed preparation and distribution lines