Розподіл рослин флористичної структури відновлюваних угруповань лучної рослинності за типами надземних систем у Лісостепу України - Якубенко, Борис Євдокимович; Чурілов, Андрій Михайлович; Меженний, Володимир Олексійович (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: лучна рослинність; абіотичні ресурси місцезростання; безрозетковий тип зростань; meadow vegetation; Graslandvegetation; Abiotische Ressourcen des Standorts; abiotic resources of the habitat; roseless type of growth