Сучасні засоби обслуговування великої рогатої худоби при годівлі збалансованими кормосумішками - Заболотько, Олег Олександрович; Майданевич, В. В. (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005), в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Збірник тез доповідей XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005) 29 березня 2019 року
Keywords: обслуговування тварин; годівля тварин; кормо сумішки; засоби механізації процесу годівлі; animal care; animal feeding; feed mixtures; means of mechanisation of the feeding process