Fire management plan and decision-support system for the Chernobyl exclusion zone - Zibtsev, S.; Goldammer, J. G.; Bogomolov, V.; Myroniuk, V.; Soshenskyi, O.; Gumeniuk, V. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: забруднення радіонуклідами; Чорнобильська зона відчуження; боротьба з пожежами; radionuclide contamination; Chernobyl Exclusion Zone; firefighting; Radioaktive Kontamination; Tschernobyl-Sperrzone