Вибір за економічною ефективністю зовнішніх огороджувальних конструкцій для житлових будівкль - Бакуліна, Валентина Михайлівна; Пазина, А. А. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: економічний ефект; огороджувальні конструкції; ніздрюватий бетон; economic effect; wirtschaftlicher Effekt; Umzäunungskonstruktionen; enclosure structures; porous concrete