Сучасні проблеми землеробської механіки - Шевченко, В. С.; Бабенко, Д. В.; Атаманюк, І. П.; Ставинський, А. А.; Гавриш, В. І.; Іванов, Геннадій Олександрович (МНАУ, 2019)
У матеріалах збірника ХX Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки», присвяченої 119-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, розглянуто актуальні проблеми землеробської механіки та запропоновано шляхи їх вирішення, обґрунтовано інноваційні шляхи в розробці та проектуванні новітньої сільськогосподарської техніки. Для інженерів, науково-педагогічних працівників, аспірантів
Keywords: землеробська механіка; с.-г. техніка