Міське середовище: чинники і тенденції - Лещенко, О. Ю.; Колесніченко, Олена Валеріївна; Kalbarczyk, R.; Ziemiańska, M. (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: урболандшафт; біорізноманіття; ландшафтний дизайн; urban landscape; biodiversity; landscape design; Turbolandschaft; Landschaftsgestaltung