Заходи для запобігання вибухам і пожежам на зернозберігальних підприємствах - Войналович, Олександр Володимирович; Уманський, М. О.; Перетятько, Владислав Романович (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, студентів, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології аграрного виробництва» (6–7 листопада 2019 року).
Keywords: зернозберігальні підприємства; технологічні процеси; пожежо-небезпека приміщень; grain storage enterprises; technological processes; fire hazard of premises; Getreidelager; technologische Prozesse