Підвищення ефективності роботи повітрообслуговуючої системи та покращення очистки повітря дизелів машин для лісотехнічних робіт - Тітова, Людмила Леонідівна (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, студентів, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології аграрного виробництва» (6–7 листопада 2019 року).
Keywords: очистка повітря; дизелі машин; лісотехнічні роботи; air purification; diesel engines; forestry work; Luftreinigung; Dieselmotoren