Конструктивні рішення кінцевих кріплень вант, висячі (тросові) покриття - Бакулін, Євгеній Анатолійович; Бочков, О. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку", в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку агроінженерної галузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Збірник тез доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку " (7-8 листопада 2019 року) присвячена 90-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБіП України
Keywords: багатофункціональні спортивно-видовищні арени; великопрогонна вантова двопоясна конструкція покриття; висячі (тросові) покриття; ванти із стрижневої сталі; multifunctional sports and entertainment arenas; large-span cable-stayed double-belt roof structure; suspended (cable) coverings; rod steel stays