Створення просторових моделей дерев дуба звичайного, що ростуть на відкритому просторі - Дячук, Петро Петрович; Білоус, Андрій Михайлович; Миронюк, Віктор Валентинович (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: таксація дерев; просторові моделі; дуб звичайний; tree taxation; spatial models; common oak; Baumbewertung; Raummodelle