Concept and peculiarities of ecological network of Ukraine. Doctrinal-legally approaches to its understanding - Kondratiuk, T. M. (НУБіП України, 2019)
The analysis of scientific approaches to definition of a concept of «ecological network» and its peculiarities is carried out. The attempt to define ecological network as subject to ecology-land legal regulation is made
Поняття та ознаки екологічної мережі України. Доктринально-правові підходи до її розуміння
Здійснено аналіз наукових підходів до визначення поняття «екологічної мережі» та її ознак. Зроблена спроба визначити екологічну мережу як об’єкта еколого-земельного правового регулювання
Keywords: ecological network; subject to legal regulation; land-law category; nature preservation; екологічна мережа; об’єкт правового регулювання; земельно-правова категорія; збереження природи