Об’ємно-просторова структура насаджень Печерського ландшафтного парку міста Києва - Міндер, Вікторія Володимирівна; Сидоренко, Ірина Олександрівна (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: структура насаджень; паркові території; композиційне коригування; crop structure; park areas; compositional adjustment; Pflanzstruktur; Parkanlagen