Environmental monitoring - Rakoid, O. O.; Bogoliubov, V. M.; Klepko, A. V.; Bondar, V. I. (NUBiP, 2023)
У підручнику ґрунтовно викладені теоретичні і практичні аспекти моніторингу, описані особливості організації різних рівнів моніторингу довкілля, розглянуто сучасні методи та засоби моніторингових досліджень, а також розроблено тлумачний словник термінів у сфері екологічного моніторингу. Дане видання є найбільш сучасним підручником в Україні з дисципліни «Моніторинг довкілля» англійською мовою для фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
Рекомендовано до видання Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: Environmental monitoring; environment; monitoring; довкілля; моніторинг; екологічний моніторинг; Umweltüberwachung; Umfeld; Überwachung