Холодна активна дизельно-повітряна суміш для функціонування дизельних двигунів внутрішнього згорання - Андрієвський, А. П. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: функціонування дизельних двигунів внутрішнього згорання; дизельно-повітряна суміш; транспортні засоби з дизельними двигунами; functioning of diesel internal combustion engines; Funktionsweise von Dieselverbrennungsmotoren; diesel-air mixture; Diesel-Luft-Gemisch; vehicles with diesel engines; Fahrzeuge mit Dieselmotoren