Систематика растений. Ч. II. Явнобрачные - Варминг (Книжный магазин Н.И. Мамонтова, 1898)
Оцифроване рідкісне видання з фондів наукової бібліотеки є цінним джерелом для дослідників, істориків, науковців. Видання було надруковане у минулому та зберігає особливу наукову, історичну та культурну цінність. Цифрова версія забезпечує зручний доступ до автентичного змісту документа, сприяє збереженню оригіналу та підтримує розвиток відкритої науки. Оцифрування здійснено з дотриманням усіх вимог до збереження бібліографічної унікальності та автентичності першоджерела.
Из книг Г.А. Стоянова
Keywords: ботаніка; основы ботаники; систематика растений; растения; растениеводство