Міжнародний філологічний часопис - Шинкарук, Василь Дмитрович; Куїк-Каліновська, А.; Харченко, Світлана Василівна; Сиротіна, Олена Олексіївна; Амеліна, Світлана Миколаївна; Панова, Н. Ю.; Калита, А. А. (НУБіП України, 2019)
У журналі вміщено статті науковців, викладачів, докторантів та аспірантів з актуальних питань сучасного, порівняльно-історичного і типологічного мовознавства, літературознавства, термінознавства, соціальних комунікацій, лінгвосинергетики, теорії і методики навчання іноземних мов. Розглянуто традиційні й нетрадиційні підходи до різних лінгвістичних та літературознавчих явищ. Дослідження виконано з урахуванням сучасних досягнень філологічної науки. Для науковців, викладачів вищих навчальних закладів, учителів середніх шкіл, студентів.
International journal of philology
Keywords: мовознавство; літературознавство; термінознавство; соціальні комунікації; лінгвосинергетика; іноземні мови