Матеріали до організації Всеукраїнської сільськогосподарської академії - Київський, сільськогосподарський інститут; Головко, А. Г. (My University, 1926)
Зміст: Передмова. - С. 3 Чалий, П.В. На шляху до організації Всеукраїнської С.-Г. Академії у Києві / П.В. Чалий. - С. 5 Малюшицький, М.К. До постановки питання про утворення С.-Г. Академії в Україні / М.К. Малюшицький. - С. 14 Щоголів, І.М. Сільськогосподарська Академія в Києві / І.М. Щоголів. - С. 21 Лебедів, А. Про потребу закласти С.-Г. Академію в Україні / А. Лебедів. - С. 29 Устьянцев, В.П. До питання про організацію в Києві Української Сільськогосподарська Академії / В.П. Устьянцев. - С. 36 Колкунов, В.В. Чи потрібна Україні Сільськогосподарська Академія, де й якою вона повинна бути / В.В. Колкунов. - С. 40 Вовк, П.Ф. Сільськогосподарська Академія в Україні / П.Ф. Вовк. - С. 44 Фінн, В. До відкриття в Києві Сільськогосподарської Академії / В. Фінн. - С. 48 Павловський, К.І. Про заснування в Україні Сільськогосподарської Академії / К.І. Павловський. - С. 49 Червинський, В.М. Про потребу закласти Сільськогосподарську Академію / В.М. Червинський. - С. 51 Олексіїв, Є.В. Чи повинні бути лісові факультети в Сільськогосподарській Академії / Є.В. Олексіїв. - С. 53 Піонтковський, А.А. Голосіївські хутори, як навчальний заклад садівництва та городництва Всеукраїнської Сільськогосподарської Академії / А.А. Піонтковський. - С. 59 Дяченко, Д. Сільськогосподарська Академія в Києві з погляду будівельних можливостей / Д. Дяченко. - С. 62 Обремський, В.А. До спорудження будівель для майбутньої Сільськогосподарської Академії в Голосіїві / В.А. Обремський. - С. 65 Лист проректора А. Любимова до ректора КСГІ тов. Чалого, з приводу С.-Г. Академії. - С. 68 Кротевич, Л. До утворення бібліотеки при Всеукраїнській Сільськогосподарській Академії / Л. Кротевич. - С. 71 Меженко, Ю. Наукова робота та її організація в фахових бібліотеках / Ю. Меженко. - С. 79 Додатки (документи та матеріали). - С. 83 Чалий, П.В. В останню годину / П.В. Чалий. - С. 119 Плани та проекти будівель Сільськогосподарської Академії
Вип. 1
Keywords: Всеукраїнськоа сільськогосподарська академія; Київський сільськогосподарський інститут; Київський СГІ