Методичні рекомендації для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізіологія рослин з основами біохімії» для студентів ОС «Бакалавр» очної форми навчання зі спеціальностей 201 «Агрономія», 203 «Садівництво і виноградарство» - Нестерова, Наталія Георгіївна; Бабицький, Андрій Ігорович (НУБіП України, 2025)
Наведено методичні вказівки щодо підготовки та проведення лабораторних робіт з курсу «Фізіологія рослин з основами біохімії» та коротке теоретичне обґрунтування кожного досліду. Містить контрольні питання з теорії та практичної частини на самостійне опрацювання. Подано перелік літературних джерел, рекомендованих для самостійного опрацювання студентами.
Рекомендовано до друку Вченою радою факультету захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України
Keywords: фізіологія рослин; основи біохімії; періодичність росту деревних рослин; фотосинтетичні пігменти; plant physiology; basics of biochemistry; growth rate of woody plants; photosynthetic pigments