Аналіз технічних можливостей агрофірми «Злагода» - Дьомін, Олександр Анатолійович; Корчак, Ю. В. (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, студентів, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології аграрного виробництва» (6–7 листопада 2019 року).
Keywords: агрофірма "Злагода"; машинно-транспортний парк; ремонтна база; Zlagoda Agricultural Company; vehicle fleet; repair base; Agrarunternehmen „Zlagoda“; Maschinen- und Fuhrpark