Розробка технологій фітонапоїв оздоровчо-профілактичного харчування - Бомба, М. Я.; Івашків, Л. Я.; Шах, А. Є. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: здорове харчування; лікарські рослини; фітонапої; healthy eating; medicinal plants; phytonutrients; gesunde Ernährung; Fitonapoi