Прогнозування і управління надійністю систем при пуассоновскому потоці навантажень - Алфьоров, Олексій Ігорович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: надійність системи; резерв живучості; поток навантажень; system reliability; Systemzuverlässigkeit; Reserve an Lebensfähigkeit; resilience reserve; load flow