Сезонна динаміка пластидних пігментів рослин роду Tilia L. в урбанізованому середовищі - Олексійченко, Н. О.; Ліханов, А. А. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: синтез фенольних сполук; пластидні пігменти; Tilia begoniifolia Steven; synthesis of phenolic compounds; plastid pigments; Synthese von Phenolverbindungen; Plastidpigmente; липа