Практичні аспекти дотримання технічної готовності автомобілів нетрадиційними способами на маршрутах руху - Бешун, Олексій Анатолійович; Андрієвський, Андрій Петрович; Марченко, Богдан Сергійович; Телюх, Владислав Ігорович; Щербач, Сергій Миколайович; Майстренко, Андрій Олександрович (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: аспекти дотримання технічної готовності автомобілів; технічна готовність автомобілів нетрадиційними способами; експлуатація транспортних засобів; aspects of maintaining the technical readiness of vehicles; Aspekte der Aufrechterhaltung der technischen Bereitschaft von Fahrzeugen; technical readiness of vehicles in unconventional ways; technische Bereitschaft von Fahrzeugen auf unkonventionelle Weise; vehicle operation; Fahrzeugbetrieb